Big Green Egg

Big Green Egg Logo

Big Green Egg

De Big Green Egg is inmiddels niet meer weg te denken uit de barbecue-scene en Nederlandse Horeca! Voor mensen die ‘de volgende stap’ willen zetten in buitenkoken en barbecueën!
En je treft het, want Ralph is de absolute Big Green Egg expert van Nederland! Als chef kok van Big Green Egg Europa schreef hij al 2 kookboeken voor het merk en schrijft hij maandelijks recepten, menu’s en specials op de website, de catalogus en de ‘Enjoy’-krant van Big Green Egg Europa!

Wat is een Green Egg eigenlijk?

Reden te meer om eens even bij het Barbecue Paleis naar binnen te lopen. Er staan zo’n twintig Big Green Egg’s opgebouwd en getoond in diverse tafels en meubels. En nog even voor de mensen die deze fantastische barbecue, of beter gezegd, dit geweldige kooktoestel nog niet kennen:  Het is een keramische barbecue die alles kan van roken, stomen en grillen, tot bakken van brood en pizza’s. Ook nog eens een slow-cooker. Een echte ‘alleskunner’, dus. Het keramiek is van de hoogste kwaliteit en kan met geen enkel ander merk worden vergeleken!

Wij verkopen de originele Acacia houten tafels van dit Premium product alsmede een aantal prachtige tafels en meubels die door professionele meubelmakers zijn ontwikkeld. Natuurlijk verkopen wij ook het allernieuwste modulaire systeem van Big Green Egg en ook deze staan getoond in onze showroom! Alle maten van deze groene jongens hebben we in onze winkel staan en zijn altijd ruim voorradig in ons magazijn. De BGE Mini, de MiniMax, de Small, de Medium, de Large, de Extra Large en zelfs de XXL staan opgebouwd!

BBQ demonstraties en workshops

Wij geven zeer regelmatig een demonstratie op de Big Green Egg, gewoon lekker buiten aan de straat. Soms aangekondigd op de website maar meestal spontaan en op verzoek van onze klanten. Op deze manier proberen wij er voor te zorgen dat je alles uit je Green Egg kunt halen wat erin zit, van roken tot pizza’s bakken! Ook als je nog twijfelt willen we het met veel plezier demonstreren!

En mocht je al wat gevorderd zijn in het koken met de Big Green Egg, dan kun je jezelf eens inschrijven bij de officiële Big Green Egg Experience. Dit is een absolute top-workshop, gegeven in het Atelier van 3-Michelinsterren restaurant ‘ de Librije’ in Zwolle! Maar ook voor beginners een fantastische ervaring. Ook deze cursus wordt gegeven door Ralph de Kok, chef-kok, barbecue kampioen, TV-persoonlijkheid én eigenaar van het Barbecue Paleis!

Ga naar de webshop

Bekijk BGE recept Video’s