Big Green Egg Large  Big Green Egg Large

De Big Green Egg Large heeft een diameter van circa 54 centimeter. Deze barbecue wordt standaard geleverd met een hoogwaardig RVS grilrooster, dat niet zal verbuigen of kromtrekken bij extreem hoge temperaturen! De diameter van het grilrooster is 46 centimeter wat zorgt voor een totaal kookoppervlak van maar liefst 1688 vierkante centimeter.

De Big Green Egg Large is waarschijnlijk de meest veelzijdige van het stel. Met gemak bereidt u een flink driegangendiner voor het hele gezin en nodig de buren ook maar uit…
Kom eens langs in onze winkel in Cuijk zodat de ‘Eggspert’ u kan laten zien hoe…! (Ralph is Nederlands Kampioen Barbecueën en werkt als chefkok voor Big Green Egg Europe..!) Bij Big Green Egg zelf zeggen ze dat je voor 8 personen kunt koken op dit apparaat maar wij weten dat dit aantal minstens dubbel zo groot is. Vooral wanneer je een goede planning maakt en eventueel gebruik maakt van een paar extra accessoires! Ze noemen hem niet voor niets De Big Green Egg Large!

Accessoires voor de Big Green Egg Large

Denk ook aan onmisbare accessoires zoals de Conveggtor/Plate-Setter. De Conveggtor voor de Big Green Egg Large zorgt ervoor dat je alle technieken (daarmee bedoelen we alle kook- en barbecuetechnieken die we met deze barbecue kunnen doen) toegepast kunnen worden. Wij kunnen ook hier, alles over vertellen en adviseren! Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen eruit kan halen wat erin zit… Letterlijk en figuurlijk, dus!

Alle modellen staan in onze winkel opgesteld en deze worden ook uitgebreid ‘live’ gedemonstreerd!

Lees meer over de Big Green Egg

Naar de Webshop